Leer met plezier en zelfvertrouwen ondernemen in de zorg

 

....voor méér vrijheid én regie in jouw leven!

Ja ik wil meedoen!

#BusinessBoost: de meest populaire cursus voor zzp'ers (to be) in de zorg; beoordeeld met een 9,2!

Je wilt wel zzp’er worden maar..

 • Je ziet zoveel andere zorgverleners om je heen zzp'er worden, dat je nu wel de kans moet grijpen voordat iedereen jou voor is. 
 • Maar zelf doen? Je weet niet hoe je dit moet regelen. Je bent bang voor het onbekende. Het is zoveel werk om alles uit te zoeken en je weet niet precies waar je moet beginnen. 
 • Je weet niet waar je alle informatie vandaan moet halen, laat staan welke informatie betrouwbaar is.
 • Je hebt alles nu best goed geregeld en je weet niet waar je terecht komt en bent bang voor het onbekende.
 • Je weet niet of je alle benodigde kennis in huis hebt om zzp' er te worden.
 • Je wilt jouw team niet in de steek laten waar je nu werkt. Er zijn al zoveel personeelstekorten, maar de werkdruk neemt echt nog meer toe en jij houdt dit op deze manier niet meer vol..

 

Herkenbaar?
 • Je bent bang dat mensen jou egoïstisch gaan vinden. 'Zij laat ons ook al in de steek?' of 'Ze denkt alleen maar aan zichzelf' 
 • Je bent niet zeker van een opdracht en die onzekerheid geeft jou een onveilig gevoel. 
 • Je denkt dat je onvoldoende medische kennis in huis hebt over de ziektebeelden om zzp'er te worden.
 • Je voldoet niet aan het ideale plaatje om zelfstandig ondernemer te worden.
 • Je wilt wel ondernemen, maar je hebt geen visie of strategie.

 

Maar je kan het zelfstandig ondernemen ook op deze manier ervaren:

 

 

Je voelt de vrijheid als zelfstandig ondernemer omdat jij de regie in eigen handen hebt. Je moet opdrachtgevers teleurstellen omdat er zoveel opdrachten op jouw pad komen. Je kan kiezen welke jij het leukste vindt omdat er meer dan genoeg vraag is. Je hebt een super handig digitaal overzicht in jouw financiën en wordt blij als je jouw buffer op de spaarrekening steeds meer ziet toenemen. Je merkt dat je als zorgprofessional ontwikkelt en jouw medische kennis groeit in een snelle stijgende lijn. Je voelt je zelfverzekerd omdat jij weet wat jij wilt en wat je niet wilt.  

We gaan in deze cursus het zelfstandig ondernemen van het begin tot het einde in kleine stapjes leren, zodat jij precies weet hoe je dit aanpakt! 

 

Ik vertel jou zo concreet en duidelijk mogelijk welke stappen ik heb gezet om succesvol te worden. Je krijgt een overzichtelijk stappenplan, waarop je alles kunt afvinken nadat je de stap hebt voltooid. Ik vertel je exact al mijn handige trucs om het ondernemerschap lekker easy te houden.

✅ Je voelt je vrij omdat jij bepaalt wanneer je werkt.

✅ Je spaarrekening groeit omdat je 3x meer verdient dan in loondienst.

✅ Je voelt geen angst om een opdrachtgever te bellen omdat je weet hoe jij jezelf moet verkopen.

✅ Jouw passie voor de zorg groeit, omdat je alleen maar de dingen doet die jij leuk vindt!

✅ Want jij komt te weten waar jij energie van krijgt en waar absoluut niet. 

 

Wat houdt het Business Boost Traject in?

 • Ruim 5,5 uur aan videolessen over het ondernemen in de zorg. Verdeeld over 5 modules met allemaal praktische tips. 
 • 6 keer live Q & A sessies met verschillende thema's á 60 minuten waarin je al jouw vragen kunt stellen aan mij als ervaringsdeskundige
 • Online community met allemaal zzp’ers (to be) in spé

Totaal waarde van €3850,-

Nu voor EARLY BIRD PRIJS van €1249,-

Ja ik wil deelnemen!

Deze geacrediteerde opleiding heeft een ruime waarde van €3850 maar is tot 30 augustus 20:00 voor een SPOTPRIJS!

YES IK WIL DE EARLY BIRD!

Persoonlijke begeleiding 1 op 1

Gedurende de 6 weken, hebben we 3 keer een persoonlijk 1 op 1 coaching gesprek. Tijdens de persoonlijke begeleiding doorlopen we het volgende:

 • We gaan samen voor jou een persoonlijk op maat gemaakt stappenplan maken, die volledig op jouw situatie wordt afgestemd. Iedereen heeft een ander uitgangspunt en zo maken we voor jou een plan waar je direct mee aan de slag kunt. 
 • We nemen een gedragsanalyse af en (vanuit DISC theorie) en deze bespreken we na. Dit geeft jou inzicht en waarde en is belangrijk voor jouw ondernemerschap zodat jij zelfverzekerd een opdracht in gaat.
 • We begeleiden jou naar jouw eerste opdracht waardoor de kans op een eerste opdracht velen malen groter is!
 • Én ben ik (Samantha) jouw stok achter de deur om ook daadwerkelijk te starten als zzp'er! 

Toegang tot onze online Community via Discord

Ons online platform - 100x beter dan de gemiddelde Facebookgroep!  Je kunt hier direct met ons chatten. Bij ons staat persoonlijk contact en service voorop, en daar is dit platform ideaal voor. Hier zitten ook alle ondernemers in waar we mee werken, ideaal om te netwerken en te connecten met elkaar. Wij weten hoe alleen het ondernemersleven soms kan voelen, nu niet meer.  We werken allemaal aan hetzelfde doel: het worden van Ondernemer in de Zorg. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen persoonlijk traject, alleen kunnen we wel van elkaar leren en op deze manier onze business harder laten groeien! Je houdt hier toegang toe na het traject.

Toegang tot de Online Business Boost training

Na het volgen van de online training weet jij precies:

 • Hoe jij zichtbaar bent voor opdrachtgever als zzp'er
 • Hoe je jouw uurtarief kunt bepalen
 • Hoe je jouw eerste opdracht binnenkrijgt
 • Waardoor jij jouw kwaliteit kunt waarborgen
 • Hoe jij jezelf kunt verkopen bij een opdrachtgever
 • Dat het helemaal niet moeilijk is om als ondernemer te gaan starten

Gezamenlijke Kick Off

Voordat we gaan starten met het traject van 6 weken, willen we als groep starten op dinsdag avond 11 januari om 19:30. 

Tijdens deze kick-off leren we elkaar als groep kennen en kunnen jullie elkaar ook bemoedigen en helpen via het Discord platform. Ook worden er nog aantal praktische zaken besproken waardoor iedereen weet wat je kunt verwachten. 

Dit is wat je leert tijdens deze opleiding:

 • Alle kennis die jij moet weten vóór dat jij start zodat je weloverwogen aan het avontuur kan beginnen
 • de zakelijke kaders die jij écht moet weten inclusief wet en regelgeving
 • De mega handige toolkit om een eerste opdracht te krijgen inclusief onze service van ons bemiddelingsbureau 
 • De mindset en zelfverzekerdheid om als ondernemer succesvol te worden
 • De do's and don'ts als je gestart bent als zzp’er 
 • Gouden tips om goed voorbereid te zijn op ondernemerschap

 

Module 1: Voordat je start als zzp
 • In deze eerste module krijg je de informatie, die jij moet weten vóór dat jij start zodat je weloverwogen aan het avontuur kan beginnen. Hierin worden alle voor en nadelen benoemd. Je gaat onderzoek doen naar jouw favoriete doelgroep. Je krijgt een checklist om alles af te vinken en nog meer. 

 

Module 2: De zakelijke kaders die je écht geregeld moet hebben
 • In deze tweede module krijg je de belangrijkste 10 stappen op een rij. Informatie die jij moet weten voor je inschrijft bij KVK. Alle belangrijke wetten en regelving voor zzp’ers in de zorg. We leren jou welke verzekeringen je kunt afsluiten om jouw risico zo laag mogelijk te maken. Ook krijg je handige tools hoe jij makkelijk jouw administratie en factuur kunt fixen. En niet te vergeten geef ik je een tip om jouw bevoegd en bekwaamheden te kennen. 

 

Module 3: Fix jouw businessplan
 • De derde module is van belang om jouw business zo kort maar krachtig neer te zetten, zodat jij regeert over jouw business. Dat is wat wij allemaal willen toch? We willen dat jij de regie hebt. Daarom is dit businessplan een dynamisch product. Daar leg ik je alles over uit. 
Module 4: Zorgen voor een eerste opdracht
 • Als je dan alles geregeld hebt, dan komt het spannende gedeelte. Hoe wordt jij zichtbaar voor jouw opdrachtgevers, maar ook hoe verkoop je jezelf. Dit leer ik je allemaal in deze modules. Ik geef je handige tips om dicht bij jezelf te blijven. Wat vaak vergeten wordt is de overeenkomst. Ik laat zien hoe jij met plezier deze kunt doorspitten zodat jij exact weet hoe deze jou als zzp’er kan beschermen. Oh en heb jij al een review? 
Module 5: Je bent aan de slag als zzp en wat nu?
 • Oke je bent net gestart als zzp’er. Maar dan ben je eigenlijk nog maar een beginneling. Je moet dan nog vlieguren gaan maken en écht een ondernemer worden. In deze fase leer ik je alles over hoe jij jouw bedrijf gezond kan houden zodat jij ook daadwerkelijk gaat genieten als ondernemer in de zorg doordat jij het overzicht hebt, jij voelt je vrij en jij bent in charge!! Hoe klinkt dat? 

Wat klanten over ons zeggen:

 
 
 
 
 
 
 

Over ons..

Wij zijn Michelle en Samantha. Twee ervaren zelfstandig ondernemers. Samantha in de zorg als verpleegkundig specialist en Michelle in de Media en Communicatie. Samantha is al sinds 2018 ondernemer in de zorg. In 2020 heeft zij een groot Sneltest bedrijf gerund, waarbij zij 1 miljoen winst had binnen 1 jaar.

Inmiddels hebben wij honderden zorgverleners gecoacht via onze Starterskit, met onze First Quick Steps cursus en de geaccrediteerde opleiding het Business Boost Traject. 

Onze missie is om de zorg aantrekkelijker te maken voor jou als zorgverlener. Wij geloven dat het ondernemerschap jou heel veel voordelen brengt, waardoor het verlenen van zorg ook écht weer de moeite waard is. Als ondernemer heb je veel meer vrijheid en zorg je zelf voor financiële waardering!

Met onze hulp kun jij binnen 1 maand jouw droom om als zzp'er in de zorg te gaan werken realiseren doordat je niet alles zelf alles hoeft uit te zoeken, want dat hebben wij al gedaan voor jou. Word jij ons volgende succesverhaal?

Is deze opleiding voor jou geschikt?

Ben jij een verpleegkundige, verzorgende of verpleegkundig specialist die supergoed in zijn of haar vak is, maar niet weet hoe je als zelfstandig ondernemer moet starten en daardoor deze stap niet durft te zetten? Of wellicht ben je net gestart maar ben je nog aan het zwemmen in ondernemersland en zoek je partners om mee te brainstormen? Wij zoeken een selecte groep zorgverleners die 

✅ meer vrijheid wil en zijn of haar droom wil gaan verwezenlijken

✅ graag als zzp'er wilt starten, maar niet weet waar je moet beginnen

✅ graag als zzp'er wilt starten, maar nog in oriënterende fase zit, vooral kennis wil opdoen en daarna een besluit wil nemen, dat kan ook!

✅ al gestart is als zzp' er maar parttime en de stap wil gaan maken om volledig als zzp' er te gaan werken. 

✅ een totaalpakket wilt en alles direct goed wilt doen in plaats van maanden lang zelf alles uitzoeken om zichzelf daarna nog steeds af te vragen of alles wel goed geregeld is

✅ veel meer wil leren over het ondernemen en alle zakelijke tips en trics. 

 een stok achter de deur wilt hebben, maar ook een partner om mee te brainstormen

 

Twijfel je nog? Je kunt ons altijd voor meer informatie een mail sturen, via word@ondernemerindezorg.nl.

 

Veelgestelde vragen

Staat die van jou er niet bij?

Mail ons op [email protected]

Kick Off Business Boost

De start van het volgende Business Boost Traject is bijna, dus schrijf je nog snel in!

Alle tools die jij nodig hebt als

 Ondernemer in de Zorg in 1 pakket!

Business Boost

van 1649,- voor 1249,-

ex btw*

Yes ik wil meedoen!
*Let op: Dit zijn bedragen exclusief btw. Je betaling is inclusief btw. Kosten voor deze training kun je in je onderneming aftrekken. Bewaar de factuur dus goed. Het is ook mogelijk om in 3 of 6 termijnen te betalen, echter hier komen nog extra administratie kosten bij.  
Vanwege onze samenwerking met het bemiddelingsbureau Zorgconnecties, kunnen wij jou zelfs helpen bij een eerste opdracht! Klinkt goed toch?

Korte samenvatting:

Alles wat jij nodig hebt om binnen 1 maand een succesvol Ondernemer in de Zorg

 

⏩ Gezamenlijke kick-off met andere toekomstig ondernemers in de zorg

⏩ 3 maanden lang persoonlijke vragen stellen via Discord

⏩ 3 maanden toegang tot de Online Academie

⏩ 6x Live sessies met o.a. ervaringsdeskundige Samantha

⏩ Online community om in groepsverband elkaar te motiveren en vragen te stellen

⏩ Hulp en garantie (!) bij het krijgen van een eerste opdracht

⏩ Een stok achter de deur om écht een succesvol zzp'er te worden!

 

Startdatum volgend traject maandag 12 september 2022!

 

YES IK DOE MEE