Wie zijn wij?

Als je met ons gaat werken, wil je natuurlijk ook weten wie wij zijn.
 
Wij zijn Samantha en Michelle. Twee ervaren zelfstandig ondernemers. Samantha is verpleegkundig specialist en coach en Michelle is communicatie en social media expert.
Samen hebben wij al meer dan 15 jaar praktijkervaring. We hebben eerst allebei ons eigen bedrijf opgestart. En in 2020 besloten wij onze krachten te bundelen in één bedrijf:

 

Ondernemer in de Zorg

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Onze missie is om de zorg aantrekkelijker te maken voor jou als zorgverlener.
Wij geloven dat het ondernemerschap jou heel veel voordelen brengt, waardoor het verlenen van zorg ook écht weer de moeite waard is. Als ondernemer heb je veel meer vrijheid en zorg je zelf voor financiële waardering!
 
Op basis van Samantha's ervaring van ruim 10 jaar in de zorg als verpleegkundige en sinds 2017 in de functie van Verpleegkundig specialist én haar opleiding tot Total Balance coach, ontwikkelden wij voor jou een complete online training waarin álle zakelijke kaders van ondernemerschap in de zorg aan bod komt. 
 
Vanuit haar christelijke identiteit is (Samantha) ervan overtuigd dat wanneer jij doet waar jouw hart sneller van gaat kloppen, dat jouw werkplezier enorm zal toenemen. Wij willen voor jou het werken in de zorg aantrekkelijk maken doordat jij jouw voorwaarden kan stellen als ondernemer. 
 
Daarnaast weten wij als geen ander dat je elkaar nodig hebt om scherp te blijven, alleen verslap je vaak, wordt je bang en kom je niet verder. 
Daarom is deze tekst onze motto bij het coachen:
"Zoals ijzer met ijzer wordt geslepen, zo scherpt de ene mens de ander." (Spreuken 27:17) ⁠
 
Als coach wil Samantha jou scherp houden en er voor jou zijn, om te voorkomen dat je verslapt of dat je door beren op de weg je laat tegenhouden om jouw doel te behalen. Zij zorgt ervoor dat jullie samen doorgaan totdat jouw doel behaald is.
 
Zoals we eerder zeiden is onze missie om de zorg aantrekkelijker te maken voor jou als zorgverlener. Wij gunnen het jou ook dat je net als ons meer vrijheid ervaart doordat je jouw eigen rooster kunt bepalen en doordat jij het roer in eigen handen hebt. Hoe klinkt dat?
 
Met onze hulp kun jij binnen korte tijd jouw droom om als zzp’er in de zorg te gaan werken realiseren doordat je niet alles zelf alles hoeft uit te zoeken, want dat hebben wij al gedaan voor jou.
Word jij ons volgende succesverhaal?
Bekijk de Business Boost!

Samantha

 

"We hebben nou eenmaal een super mooi beroep!"
'Mijn naam is Samantha. Sinds 2018 ben ik ondernemer in de zorg. Als verpleegkundig specialist wilde ik meer regie in mijn leven en zelf bepalen waar ik wilde werken en op welke dagen. De start was lastig omdat ik alles zelf moest uitzoeken, maar nu bevalt het super goed. Ik gun jou dat je direct aan de slag kunt en niet alles eerst hoeft uit te zoeken. Vandaar dat ik met het coachen ben gestart om jou hier zo goed en slim mogelijk bij te helpen!
Zoals ik al zei sinds 2012 ben ik HBO-verpleegkundige en sinds 2017 afgestudeerd Verpleegkundig Specialist. In 2018 ging ik vrij vlot al als zzp'er werken. Het ondernemerschap zit in de familie. Omdat ik van ontwikkelen hou, ben ik in januari 2021 afgestudeerd als Total Balance coach. Sindsdien help ik andere zorgverleners met liefde op weg om net als mij een succesvolle business in de zorg te krijgen.'
Samantha heeft de passie in haar hart gekregen om collega's te helpen met de vraagstukken rondom zelfstandig ondernemerschap. Daarnaast wilt zij jou coachen om meer uit jezelf te halen, ervoor te zorgen dat jij gaat geloven in jouw kennis en kunde als verpleegkundige/verzorgende/helpende of in welke functie jij ook werkt! 
Nog wat 'side information'. Samantha is een fanatiek sporter, zij doet aan Triathlon en vindt het heerlijk om in haar vrije tijd de grenzen op te zoeken in sport. 

Wist je dat?

Misschien is het je al opgevallen, maar wist je dat Samantha en Michelle zusjes zijn? Samantha is de 2e dochter uit het gezin en Michelle is de 3e dochter. Brigitte is de oudste zus en ze hebben nog een broertje Maurice. Ze komen uit dezelfde ondernemers familie, dit maakt het zo leuk om elkaar te enthousiasmeren en te brainstormen.

Michelle

 
'Mijn naam is Michelle en ik ben de communicatie specialist bij ondernemer in de zorg. Samen met Samantha willen we jullie helpen. Sam weet alles over de zorg en ik weet alles over de online communicatie van je bedrijf. Zo kunnen wij jou optimaal helpen met de start van jouw business!'
Michelle werkt als online marketing expert en bezit over de benodigde expertise als online creator. Zij is vooral actief achter de schermen waardoor wij de perfecte combinatie zijn. Mocht je een coachingstraject volgen bij ons en vragen hebben over je huisstijl, branding, website of social media; dan kan je bij haar terecht en kijkt ze graag met je mee. 
 
 

Neem zelf de regie.

Anders gaat iemand anders het voor je doen.

Plan vrijblijvend kennismakinggesprek

Registratienummer 21440

Registratienummer 09915759630