Partners van Ondernemer in de Zorg

Door onze krachten te bundelen kunnen we zorgverleners nog beter én vollediger helpen als zij zzp'er willen worden in de zorg. Samen willen wij vooral ontzorgen zodat zij dátgene kunnen doen waar zij het allerbeste in zijn: zorg verlenen aan onze patiënten. 

Hieronder vindt je de partners waar wij mee samen werken. 

Zorgconnecties.nl

 

Zorgconnecties is jouw zekerheid voor nieuwe opdrachten in de zorg. Als bemiddelingsbureau hebben zij binnen 1 tot 2 dagen de juiste connectie voor jou gevonden. 
Wil jij zzp’er in de zorg zijn zonder je druk te maken over je komende opdracht(en)?
Dat klinkt wel heel aantrekkelijk toch. Sterker nog: het maakt ondernemen voor jou een stuk eenvoudiger. Want als je nieuwe opdrachten niet zelf hoeft te zoeken, blijft er meer tijd over voor jouw mooie werk in de zorg. Vanwege onze samenwerking met Zorgconnecties zijn de bemiddelingskosten voor jou gratis. 
Plan hier vrijblijvend een kennismakingsafspraak

Nienke Zorgt

Verpleegkundige (of verzorgende, helpende) zijn ben je in hart en nieren. Van 2010 - 2014 heb ik de opleiding tot HBO Verpleegkundige mogen volgen, waarna ik doorgestroomd ben naar het ziekenhuis leven. Tot ik in de zomer van 2019 een mooie kwaliteitsfunctie kreeg binnen het ziekenhuis. Tegelijkertijd ronde ik de opleiding tot Verplegingswetenschapper af.‚Äč

Vanaf het voorjaar '21 heb ik het roer omgegooid en mocht ik starten met een baan als docent! Ik besloot afgelopen zomer '21 om zelfstandig te worden. Als ZZP'er word er van je verwacht dat je zelfstandig zorgt voor bevoegdheid en bekwaamheid. In de praktijk bleek dit toch zo makkelijk niet.

Op dat moment besloot ik uit te gaan zoeken wat hier allemaal voor nodig is. Nu mag naast mijn cliënten/patiënten, ook nog eens voor mijn mede zorgprofessionals zorgen via Ondernemer in de Zorg!

Boersma Services

Ruud is een dienstverlener uit Apeldoorn, die jou wil helpen met het behalen en onderhouden van je KIWA keurmerk. 

Wil je meer weten, bel Ruud vrijblijvend op voor meer informatie via 06-42084168.

Vanwege onze samenwerking met Ruud, ontvang je een korting als je vermeldt dat je via Ondernemer in de zorg komt. 

CijferBuddy 

Ben jij ZZP'er of wil jij zzp' er worden? En is boekhouden niet jouw ding? Esther van Cijfer Buddy zorgt voor jouw cijfers, zodat jij je kan focussen op jouw onderneming! Neem vrijblijvend contact op met Esther voor een gratis kennismakingsgesprek via [email protected]

Als je aangeeft dat je via Ondernemerindezorg bij Cijfer Buddy bent gekomen, krijg je ook nog een mooie korting!

ZZP Vrienden

Ben jij een startende ondernemer? Zie je tussen de bomen het bos niet en ben je op zoek naar een website met alle beschikbare informatie met betrekking tot ondernemen?

ZZP Vrienden is de place to be. Bij dit platform doe je ondernemen namelijk niet alleen. Iedere zzp’er die informatie, ondersteuning, tips of advies kan gebruiken met betrekking tot ondernemerschap, zien zij als een ‘ZZP Vriend’. En net als echte vrienden helpen ze elkaar om de beste ondernemer in jezelf naar boven te halen. Zo creëren ze het gevoel: ‘Voor ondernemers, door ondernemers’.

Ondernemers moeten zich kunnen focussen op hun kerntaak; ondernemen! Dat is hun visie voor jou en alle zzp’ ers van Nederland.

Meer informatie: https://www.zzpvrienden.nl/