Wie zijn wij?

Als je met ons gaat werken, wil je natuurlijk ook weten wie wij zijn.

Wij zijn Samantha en Michelle. Twee ervaren zelfstandig ondernemers. Samantha in de zorg en Michelle in de Media en Communicatie.

Samen hebben wij al meer dan 15 jaar praktijkervaring. We hebben eerst allebei ons eigen bedrijf opgestart. En in 2020 besloten wij onze krachten te bundelen in één bedrijf:

Ondernemer in de Zorg

 
Onze missie is om de zorg aantrekkelijker te maken voor jou als zorgverlener.
Wij geloven dat het ondernemerschap jou heel veel voordelen brengt, waardoor het verlenen van zorg ook écht weer de moeite waard is. Als ondernemer heb je veel meer vrijheid en zorg je zelf voor financiële waardering!
Met onze hulp kun jij binnen 6 weken jouw droom om als zelfstandige in de zorg te gaan werken realiseren doordat je niet alles zelf alles hoeft uit te zoeken, want dat hebben wij al gedaan voor jou. Word jij ons volgende succesverhaal?
Yes vertel me meer!
 
Links is Michelle in beeld (zij is altijd bezig met Media en Communicatie, zoals je kunt zien zelfs tijdens onze shoot). Rechts in beeld is Samantha. 
 
Samen willen wij jou helpen met onze passie namelijk om zorgverleners aan de hand van een stappenplan en de juiste zakelijke kaders, meer regie over hun werkzaamheden en werktijden te krijgen. Zodat jij uiteindelijk een succesvolle ondernemer wordt. 
 
Op basis van Samantha's ervaring van ruim 10 jaar in de zorg als verpleegkundige en sinds 2017 in de functie van Verpleegkundig specialist én haar opleiding tot Total Balance coach, ontwikkelden wij een online  training op basis van de Total Balance methode. In deze methodiek wordt psychologie gecombineerd met theologie, omdat ik (Samantha) geloof dat een grotere macht (voor mij is dat God) iets super moois in jouw hart heeft gelegd. En ik wil graag helpen om dat ten volle tot uiting te laten komen.
 
Spreuken 4:23
"Bewaar uw hart boven alles, het is de bron van uw leven."
 
Wij geloven dat wanneer je werkt en leeft vanuit je passie, je de juiste waardering daarvoor krijgt. Ook zal jouw werkplezier enorm gaan groeien! Daarnaast weten wij dat je elkaar nodig hebt om scherp te blijven, alleen verslap je vaak en kom je niet verder.
 
Daarom is deze tekst heel toepasselijk bij het coachen: "Zoals ijzer met ijzer wordt geslepen, zo scherpt de ene mens de ander." ⁠
Wij gunnen het jou ook dat je net als ons de balans krijgt in werk en privé en dat ook jouw kwaliteit van zorg toeneemt omdat je zelf jouw visitekaartje bent.
Daarnaast gunnen wij het jou ook dat jouw passie voor de zorg nog groter wordt dan dat het al was! 

 

Samantha

"We hebben nou eenmaal een super mooi beroep!"
Samantha is sinds 2012 HBO-verpleegkundige en sinds 2017 afgestudeerd Verpleegkundig Specialist. In 2018 ging zij vrij vlot al als zzp'er werken. Het ondernemerschap zit in de familie. Omdat zij van ontwikkelen houdt is zij in januari 2021 afgestudeerd Total Balance coach en helpt andere zorgverleners met liefde op weg om net als haar een succesvolle business in de zorg te krijgen. Zij heeft de passie in haar hart gekregen om collega's te helpen met de vraagstukken rondom zelfstandig ondernemerschap. Daarnaast wilt zij jou coachen om meer uit jezelf te halen, ervoor te zorgen dat jij gaat geloven in jouw kennis en kunde als verpleegkundige/verzorgende/helpende of in welke functie jij ook werkt! 
Nog wat 'side information'. Samantha is een fanatiek sporter, zij doet aan Triathlon en vindt het heerlijk om in haar vrije tijd de grenzen op te zoeken in sport. 

 

Michelle

Michelle werkt als online marketing expert en bezit over de benodigde expertise als online creator. Zij is vooral actief achter de schermen waardoor wij de perfecte combinatie zijn. Mocht je een coachingstraject volgen bij ons en vragen hebben over je huisstijl, branding, website of social media; dan kan je bij haar terecht en kijkt ze graag met je mee. 
 
Misschien is het je al opgevallen, maar Samantha en Michelle zijn zusjes. Beiden komen ze dus uit dezelfde ondernemers familie. Dit maakt het zo leuk om elkaar te enthousiasmeren en te brainstormen omdat je dezelfde opvoeding hebt gehad in het ondernemerschap en risico's durft te nemen.

Mijn tip

Neem de regie in eigen hand. Niemand anders gaat het voor je doen. 

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Samantha

Mijn naam is Samantha. Sinds 2018 ben ik ondernemer in de zorg. Als verpleegkundig specialist wilde ik meer regie in mijn leven en zelf bepalen waar ik wilde werken en op welke dagen. De start was lastig, maar het bevalt me super goed. & nu wil ik jou helpen, zodat ook jij dit kunt!

Michelle

Mijn naam is Michelle en ik ben de communicatie specialist bij ondernemer in de zorg. Samen met Samantha willen we jullie helpen. Sam weet alles over de zorg en ik weet alles over de online communicatie van je bedrijf. Zo kunnen wij jou optimaal helpen met de start van jouw business!

Gratis kennismaken?

Weet je nog niet zeker of dit bij jou past? Maak een gratis afspraak voor een kennismakingsgesprek.